Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple Watch, WSL Tarafından Resmi Ürün Olarak Kabul Edildi: Spor Müsabakalarında Kullanılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya Sörf Ligi (WSL), Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Apple’ın giyilebilir teknolojilerinden biri olan akıllı saati Apple Watch’u resmi giyilebilir cihaz olarak kabul etti. Lig tarafından açıklanan bu karar ile birlikte Apple Watch ilk kez bir spor müsabakasında resmi ve rekabetçi ekipman olarak kullanılabilecek. WSL Sporcuları 2023 Şampiyonası Turunda Apple Watch Series 8 ve Watch Ultra modellerini ve cihaz ile birlikte gelen WSL Surfer uygulamasını kullanacaklar.

Sporcular, Şampiyona Turunda kullanacaklar Apple Watch modellerine önceden yüklenecek olan uygulama sayesinde WSL Puanlama Sistemi ile gerçek zamanlı bağlantı kuracaklar ve uygulama sporculara skorlar, dalga önceliği ve sıcaklık hakkında bilgiler sağlayacak.

apple watch wsl surfer
Apple Watch, WSL Tarafından Resmi Ürün Olarak Kabul Edildi: Spor Müsabakalarında Kullanılacak! 2

Yarışma öncesinde her bir yarışmacıya Apple Watch tahsis edilecek ve tahsis edilen her bir saat WSL’in resmi uygulamasını çalıştırıyor olacak. Yarışmacıların kullanacağı uygulamanın yarışma öncesinde önceki iki turda galibiyet elde etmiş Championship Tour sörfçüleri tarafından test edildiğini de vurgulamak isteriz.

Apple’ın Apple Watch Ürün Pazarlama Direktörü Eric Jue, konu hakkında şirketin WSL’in bu karar hakkında “heyecanlandığını” dile getirdi ve şu sözleri dile getirdi:

SL’nin Şampiyona Turu için Apple Watch’u kullanmasından heyecan duyuyoruz, bu da sörfçülerin hayati bilgilere anında erişmek için bileklerine hızlı bir şekilde bakmalarını basit ve kolay hale getiriyor. Bu yenilikçi çözüm, Apple Watch’un birçok gelişmiş özelliğinden (parlak yüksek çözünürlüklü ekran, dayanıklılık, suya dayanıklılık, hücresel bağlantı ve kuruluşların özel uygulamalar oluşturması için güçlü bir platform) yararlanıyor ve yeni WSL Surfer uygulaması, sudayken ihtiyaç duydukları bilgilerle en üst düzeyde rekabet eden sörfçüleri güçlendirecek

Eric Jue | Apple Watch Ürün Pazarlama Direktörü
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler