Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Watch 3 Göz Dolduran Özelliklerle Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi, akıllı saatlerini de tam anlamıyla seriye çevirdi. En son Watch 2 modelini duyuran marka, Redmi Watch 3 için tanıtımını yaptı. Böylece yeni akıllı saat serisinde de üçüncü modeli görmüş olduk.

Fiyatı ile pazardaki diğer akıllı saatleri zorlayacağını düşündüğüm modelin tüm teknik özelliklerinden bahsedeceğim. Ama önce tasarımına bir bakalım.

Redmi Watch 3 Tasarım Detayları

Yeni akıllı saat, Apple Watch izinden giden bir tasarım sunuyor. Kare kasa tasarımının benimsendiği akıllı saat modelinde, ekran köşelerinin ise kavisli bir hale getirildiğini görüyoruz.

Bu sayede ekranın biraz daha geniş sunulması sağlanmış durumda. Kasa rengi olarak sadece gümüş ve siyah seçeneklerinin sunulduğu akıllı saatin, kayış renkleri kısmında ise çok daha fazla seçenek sunduğunu belirtelim. Değiştirilebilir renklerde ve farklı kombinasyonlarda birçok değişik kayış kullanmak mümkün.

Redmi Watch 3

Redmi Watch 3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Yeni akıllı saat, fiyatına göre tatmin edici özelliklerle gelmekte. Sektörün standartlarını karşılayan modellerden biri. Ekran olarak 1.75 inçlik AMOLED ekran görüyoruz.

Renk doygunluğu ve netliği konusunda tatmin edici olan akıllı saat, 600 nit maksimum parlaklık değerine de sahip. Sürekli açık ekran özelliğinin de desteklediğin saatin, 200 üzerinde farklı arayüz desteği var. Sonradan özelleştirme ile kendi arayüzlerinizi kullanabiliyor musunuz bunu bilemiyorum. Fakat 200 üzerinde arayüz sunulması da önemli.

Saatin içerisinde yer alan işlemci açıklanmadı ama neler yapabildiği belirtildi. 120 ayrı spor modu desteği, GPS desteği, stres takibi, adet döngü takibi, SpO2 sensör, kalp atış hızı ölçme ve uyku takibi özellikleri var.

Redmi Watch 3

Bu özelliklerin yanında NFC desteğinin ve arama cevaplama özelliğinin bulunduğunu da ekleyelim. Cihaz üzerinde yer alan hoparlör ve mikrofon, aktif olarak kullanılabiliyor.

Suya dayanma konusunda standardı destekleyen ve 50 metreye kadar suya dayanım sunan Redmi Watch 3, pil süresi konusunda ise 10 günün üzerine çıkabiliyor. Saatin pili, kullanıma göre de değişmekle beraber 12 güne kadar dayanabiliyor.  

Tüm bu özelliklerle beraber saatin fiyatı ise yaklaşık 65-70 dolar civarında olacak. Civarında olacak diyorum çünkü fiyatlar Yuan cinsinden açıklandı. 499 Yuan gibi bir fiyat var. Henüz Avrupa fiyatları belli değil. Aynı şekilde Avrupa’da satış tarihleri de belli değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler