Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple Yeni Beats Studio3 Wireless Kulaklıklarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2014 yılında Apple bünyesine giren Beats yeni kablosuz kulaklığı Studio3‘ü duyurdu. Bakalım kulaklık ne gibi özellikler sunuyor ?

Beats 3 yıldır yenilemediği Studio ailesini değiştiriyor. Yeni Studio3 kulaklıklar Apple tarafından tanıtıldı. Beats kulaklıklar eski çizgisinden çıkmayarak dış tasarımda pek farklılık göstermiyor. Eski tasarımlarından devam eden Beats, yeni Studio3 kulaklıklar için 6 farklı renk seçeneği sunuyor.

beats studio3 2

Asıl olayın içinde olduğu kulaklıklar Apple’ın AirPods ve Beats Solo3’te kullandığı W1 işlemciyi içerisinde barındırıyor. Apple ürünlerine ve diğer cihazlara kolaylıkla bağlanabilen W1 destekli Studio 3, daha uzun menzilli ve daha güvenli bağlantılar sağlamak adına Class 1 Bluetooth özelliğine de sahip. 

Kusursuz Uyarlamalı Gürültü Önleme (Pure ANC) etkinken 22 saat pil ömrü sunarken; Pure ANC kapalı durumdayken 40 saate kadar pil ömrü sunuyor. Hızlı şarj teknolojisinide beraberinde getiren Studio3; 10 dakikalık şarj ile 3 saat müzik dinletebiliyor. Tabiki bu kullanımınıza bağlı olarak değişebilir.

beats studio3 1

Studio3 Wireless kulaklık ile telefon görüşmelerini yanıtlayabilir, müzikleri kontrol edebilir ve Siri’yi çok işlevli kulak-içi kontrollerle etkinleştirebiliyorsdunuz. Ayrıca, sıralı kontrollere sahip RemoteTalk kablosu da Studio3 Wireless’in kutusunda mevcut.

Apple ürünlerinin diğer markalara göre biraz daha tuzlu olduğunu bilmiyor değiliz. Kırmızı, Mat Siyah, Beyaz, Uçuk Gül Rengi, Mavi, Gölge Grisi renk seçeneklerine sahip olan Studio 3, 1599 TL fiyat etiketine sahip. Apple’ın internet sitesinden sipariş verilebilen Studio3, Ekim ayının ortalarında teslim ediliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler