Cuma, Nisan 26, 2024

Apple’dan 5 Bin Dolarlık Yeni Oyun Bilgisayarı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın, yalnızca oyun için geliştirilmiş yeni bir Mac bilgisayar piyasaya çıkaracağı iddia edildi.

Son yıllarda artan e-spor faaliyetleri ve artan gerçekçi grafiklerle ile birlikte gelişen oyun sektörü, üreticileri daha güçlü bilgisayarlar üretmesini hedef haline getirdi.

Apple’ın Mac serisi isminde piyasaya sürdüğü bilgisayarlar, kullanıcılar tarafından oyundan ziyade iş odaklı kullanıcıların tercihi olmuştu. Fakat artık şirket bu algıyı yok etmek için oyunculara özel olarak üretilecek yeni bir Mac satışa sunacak.

Söylentilere göre, Apple yeni oyun Mac’ini Haziran 2020’de Worldwide Geliştirici Konferansı’nda (WWDC) açıklayacak.

Apple Gaming

5 BİN DOLARLIK YENİ OYUN BİLGİSAYARI

Apple, Tayvan’dan gelen son raporlar dahilinde 2020 senesinde 5 bin dolarlık yeni bir oyun bilgisayarı satışa sunacak. Üretilecek olan bu bilgisayarın masaüstü mü yoksa, diz üstü mü olacağı şuan için netlik kazanmasada, gelen bilgilere göre Apple, masaüstü tarafına biraz daha ağırlık veriyor.
Tabi bu haber resmi olarak netlik kazanmasada, oyun sektörünün çok ciddi bir pazara sahip olduğunu düşünürsek, Apple’ın bu pazara girmesi sürpriz olmayacaktır.

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler