Cuma, Mart 29, 2024

Apple’dan Kulaküstü AirPods Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, sahibi olduğu beats kulaklık şirketinin yanı sıra Apple markalı kulaklıklar çıkarmaya çok fazla önem veriyor. Şirketin kulaklık üretimine verdiği önem o kadar belli ki çok kısa zaman içerisinde üç farklı AirPods modelini piyasaya sürdü.

Apple beyciğimizin AirPods (X Generation) olarak adlandırdığı ilk kulak üstü kulaklıkları üzerinde çalışmalarda bulunduğu söylentiler arasında ve diğer Apple ürünleri gibi çift kulaklık pahalı olacak.

İnternette dönen söylentilerin içerisinde yer alan bazı bilgilere göre Apple beyciğimizin bu kulaklığı 399 Amerikan Dolarına mal edeceği söyleniliyor.

399 dolarlık fiyat etiketine sahip kulaklık prototipi, Sony’nin 1000XM3, Bose QC35 ve Microsoft Surface kulaklıklarına oldukça fazla benziyor. Bunlar şu anda piyasadaki en popüler amiral gemisi gürültü önleme özelliğine sahip kulaklıklardır.

Sony ve Bose’u geride bırakmak için Apple’ın yeni kulaklık çifti, 1000XM3 ve QC35’te zaten mevcut olan özelliklerin yanı sıra benzersiz bir şey sunmak zorunda kalacak.

Apple’ın AirPod’ları şu anda sadece tek bir renk seçeneğinde mevcuttur ve bu Beyazdır, ancak Apple’ın yaklaşan kulak üstü kulaklıklarında durum böyle olmayabilir, çünkü çiftin hepsi 399 $ fiyatla satışa sunulacak çeşitli renk seçeneklerinde bulunacağı söyleniyor . Ne yazık ki, kaç renk seçeneğinin mevcut olacağını bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler