Cumartesi, Nisan 27, 2024

Marshall Kulaküstü Kulaklara ‘Aktif Gürültü Engelleme’ ve USB-C Bağlantısı Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aktif gürültü engelleme özelliğinin pil ömrü üzerinde hafif bir etkisi bulunmaktadır.

Marshall, diğer modellerinin bir süredir sahip olduğu bir özellik olan ancak şirketin kulak üstü modeli için bir ilk olan yeni Monitor II ANC kulaklıklarına aktif gürültü iptali ekledi. Bir ANC düğmesi, kullanıcıların aktif gürültü önleme ve “izleme modu” arasında geçiş yapmalarına veya aktif gürültü önleme işlemlerini tamamen kapatmalarına olanak tanır.

Monitor II modeli aktif gürültü engellemenin yanı sıra bir USB-C şarj bağlantı noktasına geçiş yaptı ve son zamanlarda kullanılan diğer Marshall kulaklıklarında olduğu gibi Google Asistan için yerleşik desteği mevcuttur, böylece sorularınızı hızlı bir biçimde sorabilir veya bildirimlerinizi sesli olarak okuyabilirsiniz.

ezgif.com webp to jpg 1
Marshall Kulaküstü Kulaklara 'Aktif Gürültü Engelleme' ve USB-C Bağlantısı Geliyor! 2

Gürültü Engelleme açık iken 30 saat, kapalı iken 45 saatlik pil gücü!

ANC düğmesine ek olarak, Monitor II kulaklıklarda müzik ve telefon işlevlerini kontrol etmek için çok yönlü bir kontrol düğmesi ve özelleştirilmiş ekolayzer ön ayarları ile Google Asistan’ı etkinleştirmek için bir M düğmesi bulunmaktadır. Marshall, Monitor II ANC’nin aktif gürültü engelleme etkin durumdayken şarj gerektirmeden 30 saat ve aktif gürültü engelleme kapalı iken 45 saate kadar gideceğini söylüyor. On beş dakikalık şarj süresi kullanıcıya beş saate kadar pil ömrü sağlayacaktır.

Marshall, aktif gürültü engelleme destekli Monitor II ANC kulaklıklarını 17 Mart’ta satışa sunmayı planlıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde 169 ila 319 dolar fiyat etiketi arasında, Avrupa’da 299 € İngiltere’de 269 £ karşılığında perakende satış yapacaklar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler