Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Buds+ Canlı Canlı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni kablosuz kulaklık modeli olmasını beklediğimiz Samsung Galaxy Buds+ için sayılı günler kaldı. Markanın Galaxy Buds+ kulaklıklarını yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleriyle beraber sunması bekleniyor.

Galaxy 20 serisi akıllı telefonlara eşlik edecek olan kulaklıklar 11 Şubat tarihinde ortaya çıkacak ancak sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir Youtube kanalı üzerinden yeni kulaklık modellerinin incelemesi yayınlandı. İncelemeyle beraber yeni serinin özelliklerinin neler olacağı da detaylanmış oldu.

Samsung Galaxy Buds+ şarj süresi ile şaşırtabilir

Video baktığımız zaman ilk olarak kutu içerikleri dikkatimizi çekiyor. Kutuda USB Type A ve Type C uçları bulunan bir aktarım kablosuz var. Bunun dışında her zaman olduğu gibi yedek kulaklık lastiklerini de görmek mümkün.

Bunun dışında kuru içerisinde dikkat çeken başka bir detay söz konusu değil. Kutuyu geçmeden önce kulaklığın şarj süresi konusunda kutu üzerinde bilgi verilmiş olduğunu da ekleyelim. Buna göre tek şarj ile 11 saat kullanım sunulacak. Tabii ki bu değerler ne kadar doğru zaman gösterecek ancak 11 saat kullanım süresi iddialı bir değer.

Kulaklığa geçtiğimiz zaman ise Samsung Galaxy Buds+ modelinin yine kablosuz şarj destekli bir seri olacağını göreceğiz. Üst kısımlarında dokunmatik yüzey kullanımı devam edecek olan kulaklıkların tasarım kısmında çok önemli bir değişiklik göstermediğini göreceğiz. Bluetooth 5.0 desteği, optik sensör desteği ve 2 yollu hoparlörleri ile fark yaratmasını beklediğimiz modelin fiyatı için Samsung’un etkinliğini beklemek gerekecek. Başka ne gibi sürprizler geleceğini tanıtım sırasında göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler