Cuma, Nisan 26, 2024

Apple’ın Powerbeats 4’ü, iOS 13 Güncellemesinde Gözüktü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

MacRumors tarafından yapılan bir paylaşıma göre, iOS’in en son sürümüde bulunan görüntüleri geçerli bir kanıt varsayarsak, Apple yakın zamanda Powerbeats kulaklıklarının yeni bir verisyonunu piyasaya sürebilir. Powerbeats, Apple’ın yarı kablosuz kulaklık modellerinden birisidir.

İki kulaklık tek bir kabloyla birbirine bağlanır, ancak Bluetooth üzerinden bir telefona kablosuz olarak bağlanır. Bu kulaklıkların son sürümü 2016’da piyasaya sürülen Powerbeats 3 idi.

Simgeden, Powerbeats 4’teki en büyük değişiklik kablo konumları gibi görünüyor. Powerbeats 3’ün kabloları, onları takarken kulak içi kulaklıkların önünden aşağıya inerken, Powerbeats 4’ler arkadan, kulaklarınıza asılan kollardan aşağıya doğru iniyor gibi görünüyor. MacRumors ayrıca Apple’ın en yeni H1 çipini içereceklerini ve “Hey Siri” ve “ ‌Siri‌ ile Mesajları Duyur ” özellikleri için destek sunmaları gerektiğini de belirtiyor.

ezgif.com webp to jpg 2
Apple'ın Powerbeats 4'ü, iOS 13 Güncellemesinde Gözüktü! 2

Daha önce Pro’yu da bu şekilde öğrenmiştik

Bir iOS güncellemesi sayesinde bir çift Apple kulaklığın sızdırıldığına ilk kez şahit olmuyoruz. 2019 yılının Mart ayı sonunda iOS 12.2 ile Powerbeats Pro birinci nesilide bu şekilde görünen resimler ile öğrenmiştik. Nisan ayının başlarında ise Apple, ürünü tanıtmıştı.

Mart ayı başlarında yeni bir orta segment iPhone modeli gelebilir

Ardından, Ekim ayı başlarında, AirPods Pro, o ayın sonraki duyurularının öncesinde iOS 13.2’nin beta sürümünde ortaya çıktı. Geçmiş deneyimler göz önüne alındığında, Şubat ayı sonundan önce resmi bir Powerbeats 4 duyurusu görmemiz mümkündür. Apple’ın Mart ayı başlarında yeni bir orta sınıf iPhone satmaya hazırlandığı söylentileri de var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler