Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Watch 2, Önümüzde ki Ay Piyasaya Çıkabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Şubat ayının başlarında planlanan Galaxy S20 lansmanı ile birlikte önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan MWC’de yer alacak. Şirket birkaç etkinlik planladı ve Samsung’un olaylara odaklanacağı tek şey akıllı telefonlar olmayacak gibi görünüyor.

Galaxy Club tarafından keşfedilen yeni bir dosya, Samsung markalı bir saate ait seri numarasını ortaya koyuyor. Model numarası SM-R840, Samsung’un yeni bir saatin varlığını gösteren eski akıllı saat model numaralarına benzer. Samsung, Galaxy Watch Active ve Active 2’yi piyasaya sürdü, ancak orijinal Galaxy Watch henüz bir yükseltme almadı.

Ne yazık ki, öğrendiğimiz bilgiler model numarası ve 330mAh olarak belirtilen pil kapasitesinden fazlası değil. Bununla birlikte, şirket, Watch Active 2’nin neredeyse tüm özelliklerini geçen yıl bir güncelleme ile Galaxy Watch’a getirdi. Bu nedenle, Samsung’un sadece Galaxy Watch’ın donanımını yenilemeyi planlayıp planlamadığını veya önemli bir yükseltme planına sahip olup olmadığını söylemek zor.

Galaxy S20 ile aynı anda piyasaya sürülmeyecek

Samsung’un Galaxy S20 ile birlikte bir sonraki Watch’u piyasaya sürme olasılığı çok az görünüyor. Son olarak, bu yeni nesil telefonlar birkaç hafta içinde piyasaya sürülecek. Böylelikle SM-R840 hakkında bu kadar kısa sürede ortaya çıkarsa muhtemelen çok daha fazla bilgi sızdırılırdı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler