Cuma, Mart 29, 2024

Apple’ın yeni kablosuz şarj cihazı AirPower’ın fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen kablosuz şarj cihazı AirPower, 2020 yılının sonlarına doğru satışa çıkabilir. Gerçekten yüksek bir fiyat etiketiyle gelmesi beklenen AirPower, iPhone X‘e güç veren A11 Bionic çip setine sahip olacak.

AirPower’ın fiyatı ne olacak?

Teknoloji analisti Jon Prosser’ın aktardığı bilgilere göre AirPower‘ın fiyatının 250$ olacağı yönünde.

airpower323223

 

iPhone X işlemcisinin AirPower’da ne işi var?

Aynı anda iPhone, Apple Watch ve AirPods‘u şarj edebilecek şekilde tasarlanmış olan AirPower, A10 Fusion yongasından destek alıyordu. Teknoloji analisti Jon Prosser, AirPower‘ın daha dinamik bir enerji ve daha iyi bir ısı kontrolü için A11 Bionic çipine terfi edeceğini bildirdi.

AirPower‘da yaşanan tüm sorunlar aslında Apple Watch‘un sahip olduğu özel bir şarj teknolojisinden kaynaklanıyor. Haliyle Apple Watch‘u, AirPower‘ın üzerinde şarj ederken başka cihaz veya cihazları yerleştirdiğinizde şarj matı aşırı bir şekilde ısınmaya başlıyor ve bunun sonucunda patlama gibi olumsuz şeyler ortaya çıkabiliyor.

Apple A11 Bionic çip ile birlikte bu sorunların kalkacağını ifade ediyor. Bu değişimle beraber aşırı ısınma sorununun da ortadan kalkacağı ifade ediliyor.

Airpower

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler