Pazar, Eylül 8, 2024

Arcane 2. Sezon Fragmanı Resmen Yayımlandı (Video)

Paylaş

Bildiğiniz üzere günümüzde pek çok oyuna ait diziler ve ya filmler gösterime giriyor. Oyun sektöründeki büyüme ve kazanç miktarı arttıkça farklı sektörlerle işbirlikleri de artıyor.  Geçtiğimiz yıllarda izleyicilerin beğenisine sunulan Arcane adlı dizi de bu işbirliklerine bir örnek olabilir.

2021 yılında Netflix’te yayımlanan ve League of Legends (LoL) evreninde geçen Arcane adlı dizi, izleyiciler tarafından çokça beğeni toplamıştı.

Çeşitli karakterlerin etrafındaki olayları konu eden dizide başrol olarak Jinx (Powder) karakteri öne çıkıyor. Genel olarak karakterlerin oluşumlarını, gelişimlerini ve hislerini izleyiciye iyi bir şekilde aktaran dizi, LoL oyuncusu olmayan insanlar tarafından da (tıpkı benim gibi) oldukça sevilmişti.

İlk sezon finalinin ardından seyirciler heyecanla ikinci sezonu beklerken, bu bekleyiş zamanla azalarak yok olmuştu. İki yılı aşkın bir sürenin ardından dizinin ikinci sezonunun duyurusu geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilmişti. Yaklaşık altı ay sonra Netflix, Arcane’in ikinci sezon tanıtım fragmanını da resmen yayımladı.

BENZER:  The Boys Kaldığı Yerden Devam Ediyor, 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Arcane 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

YouTube video

6 Kasım 2021’de yayımlanan ilk sezonun ardından yeni sezon tam üç yıl sonra (eğer ertelenmezse) Kasım 2024’te seyircileriyle buluşacak. Yani dizinin ikinci sezonunun yayınlanmasına yaklaşık 5 ay kadar bir süre var.

Bununla birlikte dizinin ikinci sezonunda final yapacağı da artık resmiyet kazandı. Sevilen dizinin final yapacak olması bazı hayranları üzmüş durumda. Yeni sezonda eksik parçaların tamamlanacağı ve hikayenin de güzel bir sonla biteceğini düşünüyoruz.

silkroadgaminggentr
Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler