Cuma, Nisan 19, 2024

League of Legends Dizisi Arcane, 6 Kasım’da Netflix’te Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dizi, Jinx ve Vi’nin kökenlerini ve Piltover ile Zaun arasındaki çatışmayı takip ediyor.

Netflix, League of Legends animasyon dizisi Arcane’nin 6 Kasım’da çıkış yapacağını duyurdu.

Arcane Announcement Banner

Yayın tarihiyle ilgili haberler, bugün yayın hizmetinin Tudum etkinliği sırasında yeni bir fragmanla birlikte açıklandı. Gösteri, daha yoksul olan yeraltı şehri Zaun’un yanında oldukça zengin Piltover şehrinin bulunduğu Runeterra’da geçiyor. Hikaye, iki Lig şampiyonu Jinx ve Vi’nin kökenlerini ve “onları parçalayacak gücü” takip ediyor. Ayrıca, yukarıda bahsedilen şehirlere ve güç dengesinin Hextech teknolojisi sayesinde Zaun şehrinin lehine nasıl değiştiğine odaklanacak.

Gösteri, daha yoksul olan yeraltı şehri Zaun’un yanında Fragmanda başka tanıdık yüzler olduğunu fark edeceksiniz. Bu karakterler Caitlyn (Katie Leung), Jayce (Kevin Alejandro) ve Viktor’u (Harry Lloyd) içeriyor.

Vi’yi Hailee Steinfeld (Bumblebee, True Grit) seslendirecek ve Jinx’i Ella Purnell (Army of the Dead, Star Trek: Prodigy) seslendirecek.

Gösteri üç bölüm halinde yayınlanacak ve her biri üç bölümden oluşacak. İkinci perde 13 Kasım’da, üçüncü perde ise 20 Kasım’da yayınlanacak. Bu arada Arcane, Riot Games tarafından Fortiche Productions ile ortaklaşa geliştirildi ve üretildi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler