Perşembe, Nisan 25, 2024

Archetype Arcadia PlayStation 5, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Kemco ve geliştirici Water Phoenix, 0.1 kod adında duyurulan apokaliptik sanal dünya oyunu Archetype Arcadia‘yı resmen duyurdu.

Oyun, 21 Ekim 2021’de Japonya’da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürülecek. PlayStation 5 sürümü yalnızca dijital olacak.

fb71736c91474e0fbfbfd5336aa7c580

Bu oyun tamamen seslendirilecek ancak İngilizce dil seçenekleriyle ilgili henüz bir açıklama yok. Archetype Arcadia, genç bir kahramanı ve kız kardeşini kıyamet sonrası bir dünyada, anıların onlara saldırı gücü verdiği çevrim içi bir oyun oynayarak büyüyen bir hastalığa karşı savaşırken takip eder.

Oyunun tanıtım yazısı

Dünya, kendine zarar verme ve diğer yaralanmalara neden olan Peccato Mania’ya düştü. Rust, hastalığa yakalanmış küçük kız kardeşi Christine’i kurtarmak için, hastalığın ilerlemesini durdurmanın tek yolu olan tam dalış çevrimiçi oyunu “Archetype Arcadia”ya giriş yapar.

Oyuncuların anılarını savaşmak için avatarlara dönüştürdüğü bu oyunda umut, keder, neşe, ihanet ve kaçınılmaz “ölüm” bulunur.

Bu, kaybolması gereken anılar tarafından yönlendirilen, ezici bir hacmin korkunç bir hikayesini anlatan, tamamen sesli bir metin roman macera oyunudur.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler