Cumartesi, Temmuz 27, 2024

ARK Survival Evolved Ücretsiz Olarak Steam’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ARK Survival Evolved, en son Epic Games’in ücretsiz oyunlar kampanyasına dahil edilmişti. Bu kampanya sonlanmış olsa da oyun platformlar arası adeta mekik dokuyor.

Bu kez yapımın Steam üzerinden ücretsiz olarak yayınlandığı açıklandı. Steam üzerinden ücretsiz yapılan oyun için bu kez süre sınırlaması var ve oyuncuların elini çabuk tutması gerekiyor.

ARK Survival Evolved ne zamana kadar ücretsiz?

Yapılan açıklamaya göre yapım, sadece 2 gün boyunca ücretsiz olarak yayında olacak. Bu süre geçtiği zaman yapım yeniden ücretli olacak ve oyunu almak isteyenlerin de 77 TL ödemesi gerekecek.

Fakat güzel bir haber daha var. Diyelim ki oyunu aldınız ve beğendiniz. Yapımı oynamaya devam etmek istiyorsunuz. Bu durumda Steam size 10 Kasım tarihine kadar izin indirim kampanyası sunuyor.

ARK Survival Evolved

10 Kasım tarihine kadar oyun %80 indirimde ve 15 TL civarı bir fiyata satın alınabiliyor. Kısa süreli geçerli olan kampanya için Steam sayfasına buradan gidebileceğinizi de belirtelim ve sizlere iyi oyunlar dileyelim.

Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerini merak edenler ve sistemlerinin yetip yetmeyeceklerini görmek isteyen oyuncular için aşağı link ekliyoruz. Sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz.

Kaçırmayın: ARK Survival Evolved Sistem Gereksinimleri 

 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler