Cumartesi, Nisan 20, 2024

Arma 4 Çok Yakında Duyurulabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bohemia Interactive’nin ses getirmiş askeri simülasyon oyun serisi Arma, uzun süredir sessiz. Seri en son Arma 3 ile karşımıza çıkmıştı. Çıkışının üzerinden neredeyse 9 sene geçen oyun, sürekli güncellemeler ya da yamalar alıyor ama bir Arma 4 oyunu gelmedi.

Gelmesine gerek var mı yoksa Arma 3 güncellemeleri yeterli mi tartışılır ama yeni oyun için yepyeni iddialar da gündeme gelmeye başladı.

Son iddialara göre değerlendirme yapacak olursak, yeni oyun çok yakın bir zamanda duyurulabilir.

Arma 4 için Son Gelişmeler

İddiaların gündeme gelmesinin nedeni 17 Mayıs tarihinde Twitch üzerinden yapılacak olan etkinlik. Bohemia Interactive tarafından düzenlenecek olan “Arma’nın Geleceği” etkinliğinde, yeni oyun için duyurular yapılacağı düşünülüyor.

Kaçırmayın: Dead Space Remake gelecek sene çıkıyor

Bir yandan Arma 3 için düşünülen geliştirmeler bir yandan da yeni oyun için yapılacak olan duyuruların karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Özellikle grafiksel açıdan çok daha iyi bir deneyim sunacağı iddiası da olan yeni oyun için yarın düzenlenecek etkinliği bekleyeceğiz.

Arma 4

Eğer gerçekten yeni bir Arma oyunu için duyuru yapılacak olursa, bu hem firma hem de serinin sadık oyuncuları müthiş bir haber olur. Zira dediğimiz gibi yapımın 3.serisinin üzerinden 9 yıl gibi bir süre geçti.

Tabii ki Arma oyununda yapı biraz daha farklı. Oyuna sürekli yeni içerikler ekleniyor ve oyuncular tarafından hazırlanan onlarca hikayeyle beraber yapıma ilgi sürekli hale geliyor. Ama yine de yeni grafikler ve yeni oynanış yapısıyla artık yeni bir oyun görmek daha iyi olur.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler