Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dead Space Remake Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzay boşluğuna yeniden döneceğimiz ve yaratıklarla yeni bir mücadeleye gireceğimiz Dead Space Remake oyunu için beklediğimiz açıklama geldi. Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda detaylı bilgi verildi.

Aslında geçtiğimiz aylarda da oyunun 2023 yılında geleceği duyurulmuştu. Fakat kesin bir tarih yoktu. Şimdi beklediğimiz kesin tarihi de öğrenmiş olduk. Peki oyun ne zaman gelecek?

Dead Space Remake, 23 Ocak Tarihinde Geliyor

Yine EA Games imzasını taşıyacak ve geliştiriciliğini de Motive Studio’nun yapacağı oyunun, 2023 yılının ilk ayında hem konsollar hem de bilgisayarlar için gelmesi bekleniyor. Konsollarda çıkışın yeni nesil konsollar ile sınırlı tutulacağını da söylemek lazım.

Kaçırmayın: Apex Legends Mobile Telefonlarda Nasıl Bir Sistem İsteyecek?

Frostbite oyun motorundan çıkacak olan yeni oyun için bazı önemli bilgiler de verildi. Hatta oyunun resmi kanalı üzerinden yeni geliştirilen Remake versiyonunun videoları bile yayınlandı.

Dead Space Remake

Geliştirme aşaması için modeller ve karakterler için bilgilerin verildiği videolar, oyunun aslına sadık kalarak çok daha göz alıcı bir şekilde sunulacağını gösteriyor.

Özellikle yapımın, grafiksel anlamda çok daha gelişmiş bir halde sunulmasını bekliyoruz. Videolar içerisinde özellikle ışık efektleri konusunda yapılan paylaşım dikkatimi çekti. Baktığım zaman, asıl oyuna göre Remake versiyonunun ışık efektlerinin bir hayli öne çıktığını ve oyunun görsellerinin çok daha gerçekçi durduğunu söyleyebilirim.

Artık Dead Space Remake yapımını oynamak için 23 Ocak 2023 tarihini bekleyeceğiz. Bakalım geri dönen ve grafik düzenlemeleriyle gelen yapım bize daha ne gibi artılar sunacak? Uzayın gerilimini yeniden hissedeceğiz orası kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler