Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty Project Aurora için Yeni Açıklamalar Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her dönem hayran kitlesini elinde tutmayı başarmış olan Call of Duty yapımı için yeni bir mobil oyun geliyor. Daha önce de adını duyduğumuz yeni oyunu Call of Duty Project Aurora kod adıyla bekliyoruz.

İsim daha farklı olur mu ya da çıkış döneminde bir değişiklik yapılır mı bilmiyoruz ama şu an için oyunun kod adının bu şekilde olduğu biliniyor.

Hala yapımın ne zaman piyasaya çıkacağı da net değil ama diğer teknik detaylar konusunda yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.

Call of Duty Project Aurora için Bildiklerimiz Neler?

Activision yetkililerine oyun hakkında yöneltilen sorularla beraber bazı detayların ortaya çıktığı net.

Kaçırmayın: 3 oyun ücretsiz oldu 

Birincisi oyunun kapalı alpha sürümü hakkında yeni bilgiler olduğunu belirtelim. Yetkililerin yönetilen sorulara verdikleri cevaplara bakacak olursak, oyun için açık bir alpha sürümü de olacak. Şimdilik alpha sürümü kapalı ve sınırlı sayıda oyuncu kabul ediliyor deniyor ama ilerleyen dönemde bu durum değişecek.

Call of Duty Project Aurora

İkinci kısım ise oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusu. Activison açıklamalarına bakacak olursak çıkış tarihi konusunda da bir bilgi yok. Activision hızla oyunu geliştirmeye devam ettiklerini ve bir an önce hayranlarıyla oyunu buluşturmak istediklerini söylüyor ama net tarih vermeye geldiğimiz zaman, şu an çıkış tarihi için net tarih veren yok.

Oyun hakkında gelen sorulara verilen son cevaplar bu şekilde. Project Aurora için beklemekten başka çaremiz yok. Mobil dünyaya özel olarak gelecek oyun neler sunacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler