Cuma, Mart 29, 2024

ASRock Yeni Dört Adet B450 Anakart Üzerinde Çalıştığını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yurt dışında oldukça popüler olan ASRock, yeni B450 serisi anakartlar üzerinde çalıştığı konusunda onay aldık. Sayı olarak minimum dört adet olacağı, maksimum 7 adete kadar çıkabileceği konusu kesinleştirilmeye çalışılırken, yeni anakartlarda bir de mini ITX model yer alacak.

Hangi Anakartlar Geliştiriliyor?

İlk etap için ASRock dört adet anakart modeli geliştirdiği gibi, içlerinden bir tanesinin mini ITX model olması bekleniyor. Liste henüz güncellenmedi ama, yakın zamanda konuyu güncelleyeceğimizi düşünüyorum. Belli olan modeller ise şu şekilde;

  • B450 Fatal1ty Gaming K4
  • B450 Fatal1ty Gaming-ITX/AC
  • B450M Pro4
  • B450 Pro4

asrock b450 anakartlar 002

ASRock‘ın şimdiye kadar toplamda altı adet B350 serisi anakartı bulunuyordu. Yukarıda size yedi rakamını verdim çünkü modeller ilerleyen günlerde güncellenerek yayınlanmış olacak. Zira son sızıntılara göre AMD, B450 anakartlarını üçüncü çeyrekte, büyük olasılıkla kalan diğer giriş seviyesi Ryzen 2000 CPU‘ları ile duyurmaya hazırlanıyor.

Öte yandan B450 serisi yonga setlerinde XFR2 Enhanced ve Precision Boost Overdrive desteğinin olduğunu da belirtelim. Yeni ASRock anakartlara dair sizlerle paylaşabileceğimiz bir resim yok şuan için. Ancak yakın zamanda konuyu güncelleyeceğiz.

asrock b450 anakartlar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler