Perşembe, Mart 28, 2024

Assasin’s Creed 3 Remastered Geliyor. Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assasin’s Creed serisinde Ezio’ya son verilen ilk oyun olan Assasin’s Creed 3, grafiksel açıdan elden geçirilerek Assasins Creed 3 Remastered ismiyle tekrar oyuncularla buluşacak. Serinin ikinci oyunu kadar olmasa da büyük beğeni gören üçüncü oyunun yeni hali, tekrar oynanmaya değecek gibi duruyor. Özellikle oyunun ilk halini oynama fırsatı bulamayan oyuncuların denemesini tavsiye ediyoruz. 

Grafiklerde Kayda Değer Bir Gelişme Var

Aşağı yukarı 10 yıllık bir süre boyunca adından her zaman bahsettirmeyi başaran Assasin’s Creed markası, bir şekilde piyasada kalmayı başarıyor.

Özellikle son iki oyun olan Origins ve Odyssey ile oyuncuların beğenisini tekrardan kazanmayı başaran yapımcılar, bu ismin popülerliğini tekrar zirveye taşımaya kararlı görünüyor. 

Altair ve özellikle Ezio karakterlerinden sonra Assasin’s Creed 3 ile yepyeni karakterleri seriye kazandıran yapımcılar, bu karakter değişikliklerinin mağduru oldu diyebiliriz. Fakat her şeye rağmen serinin beşinci, ismen de üçüncü oyunu, çoğu oyun severler tarafından beğenilmişti. 

Assasins Creed 3 Remastered Geliyor. Karşılaştırma Videosu Yayınlandı İÇERİK

Serinin yapımcısı Ubisoft, geçtiğimiz dönemde Ezio’nun yer aldığı yapımları elden geçirerek tekrar piyasaya sürmüştü. Söz konusu Remastered yapımlar, bazı grafiksel hatalar ve buglar sebebiyle beğenilmemiş, hızlı bir şekilde unutulmuştu. Hatta bu Remastered çalışmalarından pek çok oyuncunun haberi bile olmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Ubisoft şirketi, YouTube kanalı üzerinden Assasin’s Creed 3 Remastered isimli yapımın karşılaştırmalı bir videosunu yayınladı. Bu yayınlanan videodan da anlıyoruz ki; Assasin’s Creed 3, çok daha oynanası bir hal almış. 

Videoda da gördüğümüz üzere oyunun Remastered versiyonundaki ışık yansımaları, dokuların kalitesi ve çevre detayları oldukça geliştirilmiş.

Yeni haliyle söz konusu yapım, ilk yapımın grafiklerine burun kıvırıp oynamak istemeyen kişiler için geliştirilmiş diyebiliriz.

Yapım, 29 Mart 2019 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Özellikle oyunun ilk versiyonunu oynama fırsatı bulamamış oyuncular için Ubisoft tarafından geliştirilen oyunun karşılaştırma videosunu aşağı bırakıyoruz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler