Cuma, Nisan 19, 2024

23 Aralık’ta Çıkacak Olan Assasin’s Creed Filminin Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assasin’s Creed oyununun aynısının beyaz perdeye uyarlanmış hali 23 Aralık tarihinde vizyona girecek. Şimdiden merak uyandıran Assasin’s Creed filminin ise fragmanı izleyiciler ile buluştu. Yayınlanan fragmana göre ilk izlenimler epey olumlu..

Aksiyon Hiç Eksik Olmuyor

Birazdan aşağıda izleyeceğiniz Assasin’s Creed fragmanında aksiyonun hiç eksik kalmadığını göreceksiniz. Filmin yapımcısı ve yönetmeni olan Justin Kurzel her sahneyi özel kurgu ve dizayn ile çekerek büyük emek harcadıklarının altını çizmiş ve müthiş bir senaryo hazırlamış. Filmin başrolünde Michael Fassbender yer aldığı gibi, Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons ve Michael Williams gibi oyuncular eşlik ediyor.

assassins-creed-film
Filmin ana karakteri ise Callum Lynch olarak görünüyor. Bu karakter Assasin’s Creed’e farklı bir boyut kazandırmış diyebilirim. Amaç bir grup gizli Bilim Adamı‘nın geliştirdiği yeni teknolojileri insanların genlerindeki sırları ortaya çıkartmak. Filmde Callum ise isteği dışında alıkonularak geliştirilen teknoloji ile yeni yetenekler elde etmesi sağlanıyor. Böylece Callum günümüz düşmanlarına karşı savaşan bir Assasin’e dönüşüyor.

Türkiye’de ve dünya genelinde 23 Aralık tarihinde vizyona girecek olan Assasin’s Creed filminin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler