Cuma, Nisan 26, 2024

G.O.R.A 2 Müjdesini Ozan Güven Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

2004 yılında yönetmen Ömer Faruk Solak ile birlikte çekilen G.O.R.A filmi hepimizi kahkahalara boğmuştu. Başarılı film uzun yıllar sonra Cem Yılmaz‘ın kalemi ile ve Ozan Güven‘in doğrulaması ile G.O.R.A 2 olarak tekrar vizyona girmeye hazırlanıyor.

G.O.R.A 2 Ne Zaman Çıkacak ?

Cem Yılmaz G.O.R.A 2 için geçtiğimiz aylarda bir fotoğraf paylaşmış ve “Bu yaz bu filmi yazıyorum.” açıklaması yaparak takipçilerini heyecanlandırmıştı. Bu paylaşımdan sonra herkes “ooo G.O.R.A’nın devamı geliyor.” yorumları yaparak bekleyişe girmişlerdi. Fakat ardından Cem Yılmaz’ın bu paylaşımının gerçeği yansıtmadığı çok konuşuldu. Şimdi ise aradan epey zaman geçti ve G.O.R.A‘da Robot 2016 olarak tanıdığımız Ozan Güven yeni filmin geleceğini onayladı.

gora-2-geliyor-001
2017 yılında vizyona girmesi beklenen yeni filmde Ozan Güven şu açıklamaları yaptı: “Cem zaten sosyal medyadan açıklamıştı devamını çekeceğimizi. Senaryo üzerinde şuanda çok fazla emek ve zaman harcanıyor. Bitmesine ise çok az kaldı, son pürüzler giderilmeye çalışılıyor.” dedi.

Gazeteciler tarafından kadroda kimlerin olduğu sorulduğunda ise “Henüz Cem kadroyu belirlemedi. Kafasında illaki belirlemiş olduğu oyuncular vardır. Ancak ilk filmden sonra hemen hemen herkesin aynen kadroda yer alacağını biliyorum. Cem zaten her filmini kafasında oturtmuş olduğu kemik kadro ile çekiyor.” cevabını verdi.

Yine bizi G.O.R.A 2‘de kahkaha dolu sahneler bekliyor olacak. Ancak vizyon tarihi belli olana kadar dişimizi biraz sıkmamız gerekecek. Bakalım yeni filmde neler göreceğiz biz de merakla bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler