Salı, Nisan 23, 2024

Resident Evil The Final Chapter Bomba Gibi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Resident Evil serisinin baş rolü olan Milla Jovovich Alice karakteri ile yıllardır bizi büyülemeye devam ediyor. Şimdi de beyaz perde de gösterime hazırlanan yeni Resident Evil: The Final Chapter filmi için fragman yayınlandı. Yine nefes kesen bir kovalamaca ve aksiyon bizleri bekliyor.

Resident Evil: The Final Chapter Nasıl Olacak ?

Adından da anlaşılacağı üzere beyaz perde de izleyeceğimiz bu son Resident Evil filmi olacak. New York Comic‘te gösterilen yeni fragmanda geçmişten günümüze kadar pek çok Resident Evil filminden detaylar ve aksiyonlar göz önüne seriliyor. Tahminim filmin sonunda güzel ve duygusal bir sahnenin bizleri bekliyor olacak olması.

Filmin sonunu yine Alice noktalandırdığı gibi, yeni bir poster ve yeni film sahneleri göz önüne seriliyor. Ancak birazdan izleyeceğiniz fragmanda filmin konusunu çıkartmak neredeyse imkansız. Bunun için Resident Evil: The Final Chapter filminin 27 Ocak 2017 tarihinde vizyona girmesini bekleyeceğiz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Hocam bir nesil büyüdü bu kadınla beraber ya. Hiç unutmam ilkokul 2.sınıftım bunun ilk filmi çıkmıştı böyle film başlarken jumpscare vardı ekrana zombi fırlıyordu korkudan ne yapacağımı şaşırıyordum dakikayı ezberlemiştim vcd den ileriye sarıp öyle izliyordum.(niye anlattım bilmiyorum aslında.)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler