Perşembe, Nisan 25, 2024

Zıvanadan Çıkan Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Psikopat maymunlar intikam yemini etmişken pek de vazgeçecek gibi durmuyorlar. Şimdi de Maymunlar Cehennemi 3 Savaş fragmanı yayınlandı. Matt Reeves tarafından yönetilen film yeni seride sinema severleri heyecanlandıracak.

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Nasıl Olacak ?

Fox Century tarafından yayınlanan Maymunlar Cehennemi 3: Savaş‘ın ilk detayları gelmeye başladı. Aşağıdaki videoya fragman demek istemiyoruz çünkü sadece ufak bir trailer olarak sunuldu. Başarılı serinin sonuncusu artık zıvanadan çıkan maymunların alacağı intikamı canlandıracak. Aynı zamanda 14 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin başrolü şu şekilde olacak;

❱ Colonel Karakteri Woody Harrelson

❱ Yönetmen Matt Reeves

Maymunlar Cehennemi serisi 5 yılda toplamda 380 milyon dolardan fazla gişe geliri elde ettiği gibi, Fox Century tarafından yayınlanan kısa trailere aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler