Cuma, Nisan 26, 2024

Assassin’s Creed II Ücretsiz Oldu – Kaçırmayın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyun kampanyaları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kez Ubisoft bir atak yaptı ve Assassin’s Creed II ücretsiz olarak sunuldu.

Geçtiğimiz haftadan bu yana bir Epic Games bir Steam tarafından ücretsiz oyunlar sunulmaya başladığını gördük. Ardı ardına ücretsiz oyunların sunulmasının sonrasında bir hamle de Ubisoft tarafından geldi. Yarışta dikkat çekmek isteye firma Uplay üzerinden vereceği yeni ücretsiz oyununu açıklamış oldu. Ayrıca tek müjde ücretsiz oyun değil. Bunun yanında yeni indirimler de var.

Assassin’s Creed II bu hafta ücretsiz olarak indirilebilecek

2009 yılında yayınlanan ve belki de serinin en sevilen oyunlarından biri olan ikinci yapımın, 17 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak Uplay kütüphanesine eklenmesi mümkün olacak. Eğer kullanıcılar bu süre içerisinde oyunu kütüphanelerine ekleyemezlerse, bu durumda oyunun orijinal fiyatı olan 45 TL gibi bir ödeme yaparak yapımı satın almanız gerekecek.

Assassin’s Creed II

Eğer oyunu ücretsiz olarak nasıl kütüphanenize ekleyeceğinizi bilmiyorsanız, bu konuda da kısa bir bilgi verelim. Öncelikle buradan oyunun Uplay sayfasına gitmeniz gerekiyor. “Get ıt For Free” ifadesine tıklayıp ardından Uplay hesabınıza giriş yapmanız ve yönergeleri izlemeniz yeterli olacak.

Bu süre içerisinde sadece serinin ikinci yapımı ücretsiz olarak sunulmadığını da ekleyelim. Bunun dışında diğer Assassin’s Creed oyunlarında da 17 Nisan tarihine kadar geçerli olacak indirimler sunuldu. Dilerseniz uygun bir fiyata serinin tüm devam oyunlarını satın alabilirsiniz.

 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Biz parayla aldiktan sonra bedava ediyor ne ise yarar 😆☺ gerci alamayan.arkadaslar.vardi onlar alsun, ben seri olarak aldim bir su kolelik donemini anlatan oyunu almadim birde hindistan olanlardan 2d oyundan ikisini , wacth dogs legion onu indirmedi birtuu indirse onu bekliyorum,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler