Cuma, Mart 29, 2024

Assassin’s Creed Odyssey Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor! Önemli Fırsat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft 35.yılını kutluyor ve oyuncuları da bu kutlamalar içerisine dahil ediyor. Zaten haftalık ücretsiz oyunlar verildiğini görüyoruz. Firmanın verdiği ücretsiz oyunların haberlerini de sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Fakat bu kez sürpriz bir haber var. Bu kez Assassin’s Creed Odyssey ücretsiz oluyor.

Serinin en iddialı oyunlarından biri olan Odyssey yapımını ücretsiz olarak deneyebileceğiz. Ücretsiz Odyssey kampanyası hakkında detaylara geçmek istiyorum. Oyunu kaçırmamak önemli.

Assassin’s Creed Odyssey Ücretsiz Olarak Oynanabilecek!

Hemen belirtelim ki bu sefer sunulan kampanya biraz daha farklı. Bu sefer sunulan kampanya kapsamında oyun süresiz olarak sizin olmayacak. Sadece 4 günlük bir süre boyunca oyunu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Yapımı deneyebilecek ve sonrasında isterseniz de satın alabileceksiniz. Oyunu satın aldığınız zaman da bu 4 gün içerisinde elde etmiş olduğunuz ilerleme aynen duracak ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Kaçırmayın: Haftanın Ücretsiz Oyunu: Rayman Origins

Yok ben 4 gün içerisinde oyunu bitiririm diyorsanız, hadi size kolay gelsin diyorum. 🙂

Oyunu ücretsiz sürümü 16 Aralık 12:00’da verilecek. Şu an yapımı indirmeye başlayabilirsiniz. Yapımı 20 Aralık 22:00’a kadar da ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Assassin's Creed Odyssey ücretsiz

Sonrasında devam etmek için dediğimiz gibi yapımı satın almanız lazım. Ama baktığım zaman şu an için Steam üzerinden de oyunun bir indirim aldığını görüyoruz. %75’lik bir indirim kampanyası da yapılmış. Bu indirimle beraber oyun 67 TL gibi bir fiyata inmiş durumda.

Assassin's Creed Odyssey ücretsiz

İndirimin geçerli olacağı süre de 20 Aralık olarak gözüküyor. Değerlendirilebilir. Öncesinde oyunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz de. Assassin’s Creed Odyssey ücretsiz oyun kampanyasına erişmeniz için buraya bir de bağlantı ekliyorum. Oyunun sayfasına o bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler