Pazartesi, Haziran 24, 2024

Assassin’s Creed Shadows için 13 Dakikalık Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Assassin’s Creed serisini devam ettirme konusunda kararlı. Firmanın belki de en çok sahip çıktığı oyunlarından biri olan Assassin’s Creed için bir sonraki yapım da Assassin’s Creed Shadows olacak. Kısa süre önce resmi duyurusu yapılan oyunla ilgili olarak yeni bilgiler de paylaşılmaya başlandı. Son olarak grafikler konusunda da bilgi sahibi olmamızı sağlayan yeni bir video yayınlandı. 13 dakikalık bu yeni video sandığımızdan çok daha fazla şeyi anlatıyor.

Assassin’s Creed Shadows Cephesinden Yeni Video

Dilerseniz önce oyundan söz edelim. Serinin devam yapımı Shadows, yine hikaye odaklı bir oyun olacak. Oyuncular iki ana karakter arasında gidip gelecek. Görevleri nasıl tamamlamak istediğinize göre karakteriniz de değişmiş olacak.

Naoe ve Yasuke olarak isimlendirilen bu iki karakterin farklı yetenekleri olacak. Naoe daha çok gizlilik odaklı bir karakter olarak karşımıza çıkarken, Yasuke ise görevleri savaşarak bitirmeye çalışan bir karakter olacak diyebiliriz. Burada oyuncuların seçimi ve görevi nasıl tamamlamak istedikleri önemli olacak.

Assassin’s Creed Shadows

Oyunun en çok dikkat çeken tarafı ise yeni atmosfer yapısı olacak. Zira Ubisoft’un açıklamalarına göre oyunda mevsim geçişleri, gerçek zamanlı hava durumları gibi etkiler de göreceğiz ve tamamen oyunun dinamik yapısı içerisinde kaybolacağız.

Videoda da bu detayları görebiliyoruz. 13 dakikalık videoda, çok detaylı bir haritalandırma yapıldığı net olarak görülüyor. Samuray çağını konu alacak olan yapımın haritasında da bu yönde birçok öge ve doku görüyoruz.

15 Kasım tarihinde tüm platformlar için çıkış yapacak oyunun videosunu hemen aşağı ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler