Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Black Ops 6 Tanıtıldı! İşte Çıkış Tarihi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda Call of Duty Black Ops 6 için ilk adım atılmış ve oyunun ön gösterim videosu yayınlanmıştı. Bu süre içerisinde oyunun ilk günden Xbox Game Pass’e ekleneceğini de öğrenmiştik. Neyse ki detaylı tanıtım için de çok beklemedik ve sonunda Call of Duty Black Ops 6 tanıtımı da gerçekleştirildi.

Tanıtım kapsamında oyunun ne zaman çıkış yapacağı ve hangi konuyu işleyeceği gibi sorular da yanıt buldu. Ayrıca fiyatlar konusunda da ilk bilgi ortaya çıktı.

Call of Duty Black Ops 6 Nasıl Bir Hikaye Sunacak?

Hikaye kısmında oyun, zengin bir senaryo ile karşımıza çıkacak. 1990’lı yıllardaki Soğuk Savaş döneminin sonrasında geçecek oyunda, bu dönemdeki casusluk çalışmalarına konuk olacağız. Casusluk hikayesi işlense de etkileyici çatışmalar da bizi bekliyor olacak.

Call of Duty Black Ops 6

Hangi Oyun Modlarını Göreceğiz?

Tabii ki sadece hikaye modu üzerinden ilerlenmeyecek. Bunun dışında oyunda yine çoklu oyuncu modu da karşımıza çıkacak. Toplamda 16 haritanın bulunduğu bir çoklu oyuncu moduyla karşılaşacağız ki burada mevcut oyunlarda yer alan çoklu oyuncu modu yapısı çok fazla değiştirilmeyecek.

Ek olarak yeni oyunda zombi modunu da göreceğiz. Özel olarak iki haritada oynanabilecek olan modda, zombi akınlarını durdurmaya ve hayatta kalmaya çalışacağız.

Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty Black Ops 6 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Gelelim çıkış tarihine. PC ve konsollar için gelecek yapım 25 Ekim 2024 tarihinde çıkış yapmış olacak. Şu an için her platformda fiyatlar belli değil ama Xbox için fiyatın 1999 TL, Steam fiyatının ise 70 dolar olduğunu görüyoruz. ,

Muhtemelen diğer platformlarda da benzer bir fiyat aralığı olacak. Tabii ki oyunun ilk günden Xbox Games Pass’e geleceğini de unutmamak gerekiyor.

Call of Duty Black Ops 6 4

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler