Salı, Nisan 16, 2024

Astralis, ESL Pro League 12. Sezon Avrupa Şampiyonu Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ESL Pro League Season 12 Avrupa başlangıcından bu yana Astralis için çok heyecan verici bir yol oldu.

Playoff’ların en başında Heroic’e yenilen Astralis, bundan sonraki tüm maçlar için o ince çizgiden geri dönmek zorunda kaldı.

astralistakehome 3277013b

ESL Pro Lig S12 Avrupa 1

Alt sıradaki ilk turda Team Spirit’i, alt sıradaki ikinci turda Complexity, alt sıradaki finallerde ise mousesports’u yendiler ve nihayet büyük finalde Natus Vincere’ye karşı mücadele ettiler.3-2 skor ile galibiyet alan Astralis, ESL Pro League 12. Sezonun şampiyonu oldu.

Natus Vincere Dust II’yi 16-12 kazandı. Natus Vincere’ye 2-0 puan veren Astralis’in seriyi kazanmak için üç harita kazanması gerekiyordu. Astralis’in yaptığı tam olarak buydu. Sırtları duvara dayandığında, Nuke’de 16-14 galibiyet, Train’de 22-19 galibiyet ve son olarak Overpass’te 16-11 galibiyetle seriyi tersine çevirdiler.

Her şeyden önce, bu büyük final zaferi, yedi kişilik yeni bir kadro yerleştirmek için ne kadar emek harcadıklarını gösteriyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda büyük bir adaptasyon gösterdiler ve birçok kez elenmenin eşiğinde gibi göründüklerinde bile güçlü kalmayı başardılar.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler