Cumartesi, Nisan 20, 2024

Asus ROG Phone 6 ve Aksesuarlarının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tayvan merkezli teknoloji üreticilerinden Asus, 5 Temmuz itibariyle ROG Phone 6 ailesini resmi olarak tanıtıyor olacak ve Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alan ilk oyuncu akıllı telefonu ünvanına sahip olacak. Akıllı telefona ait tasarımlar TENAA sertifikasyonu sırasında ortaya çıktı fakat bu sefer hem akıllı telefonun tasarımını hemde aksesuarlarının tasarımını ortaya çıkaran yeni render görüntüleri internete sızdırıldı.

Akıllı telefon, çentiksiz ve deliksiz ekran tasarımı anlayışına sahip olurken ekranın üst çerçevesi kamera ve sensörler için biraz daha kalın olacak. Çerçevenin sol tarafında USB bağlantı noktası ve SIM yuvası yer alırken sağ tarafta omuz tetikleyicileri yer alacak.

asus rog phone 6 1
Asus ROG Phone 6 ve Aksesuarlarının Görüntüleri Ortaya Çıktı! 4

Arka taraftaki kamera kümesinde üç adet lens ve bir adet LED flaş ışık yer alacak. AeroActive soğutucu ile birlikte gelen akıllı telefon ekstra tuşlar da dahil olmak üzere önemli özellikler sunuyor olacak. AeroActive soğutucu aksesuar, fanın her iki tarafında da düğmeler sunuyor olacak.

Akıllı telefonun özel koruyucu kılıfı, çok sayıda tıklanabilir düğme bulunuyor bu da oyun sırasında daha iyi kavrama deneyimi sunuyor. Kılıfta düğmelerin bulunuyor olması koruma tarafında pekte fazla iş göremeyebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler