Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Asus ROG Phone Ön Siparişe Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asus tarafından Haziran ayında Tayvan’da tanıtılan oyuncu telefonu olan ROG Phone bugünden itibaren Amerika’da ön siparişe açıldı. Amazon Amerika’da ön siparişe açılan telefonun resmi çıkış tarihi 29 Ekim olarak açıklandı. Akıllı cihazın özellikleri ve satış fiyatını yazımızda belirttik.

Asus ROG Phone Ön Siparişe Açıldı 2 PCH

Asus ROG Phone Oyuncu Telefonu Ne Özellikleri Sahip?

Asus’un yeni oyuncu telefonu olan ROG Phone’da Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 845 yonga seti bulunuyor. Hız aşırtma ile 2.96 GHz frekans hızına ulaşabilen telefonda 8 GB bellek bulunuyor. Depolama alanı olarak 128 GB ve 512 GB seçeneklerine sahip. 

6 inç boyutunda AMOLED panel FHD+ ekran 90 Hz tazeleme hızına ve 1 milisaniye tepki süresine sahip. 550 nit parlaklık sunan ekran güneş altında bile rahat bir oyun deneyimi sunuyor. Asus ROG Phone’un rakibi Razer Phone 2’nin ekranı, 2K çözünürlüğünde ve 120 Hz tazeleme hızına sahip. 

Arka tarafta 12 MP çözünürlüğünde, f/1.8 diyafram açıklığı sunan ve Optik imaj sabitleyici destekli birinci kamera, 8 MP çözünürlüğünde ikinci kamera bulunuyor. Arka kamera ile 4K 60 FPS video kaydı yapılabiliyor. Ön tarafta ise 8 MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığı sunan bir tane özçekim kamerası bulunuyor. Ön kamera ile 1080p 30 FPS video kaydı yapılabiliyor. 

Asus ROG Phone Ön Siparişe Açıldı 3 PCH

Ses sistemi olarak oldukça gelişmiş olan Asus ROG Phone’un ön tarafında stereo hoparlör bulunuyor. 24 bit 192 KHz 3.5 mm kulaklık çıkışı ile birlikte kaliteli kulaklık ile birlikte kullanıldığında oldukça kaliteli ses sunuyor. Üstelik DTS Headphone X ile birlikte kulaklıkta sanal 7.1 ses sunabiliyor. 

Bağlantı olarak WiFi 802.11a/b/g/n/ac 2.4 & 5GHz bulunurken WiFi ad 60 GHz desteği de bulunuyor. Bluetooth 5.0 bulunan telefonda NFC desteği de bulunuyor. Uydudan konum belirlemek için ise GPS, AGPS, GLONASS ve BDS antenlerine sahip. 

Asus ROG Phone Ön Sipariş Fiyatı

Şu an için sadece Amazon Amerika üzerinden sipariş verilebilen telefonun 128 GB modeli $899, 512 GB modeli ise $1176 fiyata sahip.

Siz olsanız Razer Phone 2 mi yoksa Asus Rog Phone’u mu tercih ederdiniz? Yorumlarda belirtiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler