Cuma, Nisan 19, 2024

ASUS’tan iş ortaklarına özel yardım kampanyası desteği

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS bu yeni yılda küçük hediyeler vermek yerine, seçeceğiniz 4 tane yardım kuruluştan bir tanesine sizin adınıza yardım yapıyor. Yardım yapabilmek için ASUS‘un oluşturduğu QR kodu okutmamız gerekiyor. Şahsen böyle jestlerin bu zamanlarda daha faydalı olacağını düşündüğümden bu içeriği sizle paylaşmak istedim.

Gelen mailde şöyle diyor;

asus yardim 004

QR kodunu telefonunuzdan okuttuktan sonra, ASUS tarafından seçilen dört yardım kuruluşunun isimleri çıkıyor. Bağış seç butonuna basarak bir tane derneği seçiyorsunuz. Fakat ne kadar bağış yapacakları konusunda bir bilgi vermiyorlar. Yapılan yardımın miktarından çok niyet önemli zaten.

Bu dernekler;

• TGEV (Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı)

• AHBAP (Ahbap Platformu)

• AKUT (Arama Kurtarma Derneği)

• Ucim (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği)

asus yardim 002

asus yardim 003

Ben AHBAP platformunu seçerek bağış yapılması talebinde bulundum. Keza yakından da takip ediyorum kendilerini. Özellikle Haluk Levent bu konuda pek çok insana yardım eli uzattı, uzatmaya da devam ediyor.

ASUS‘un yapmış olduğu bu etkinliği gerçekten beğendim ve diğer markaların da örnek alması gerektiği kanaatindeyim. Küçük hediyeler vermek yerine bu yıl yaşadığımız sağlık problemleri yüzünden bu tür derneklere bağış yapması, bu zor günlere yapmış olduğu güzel yardımlardır. Biz de PC Hocası ekibi olarak ASUS’a bu yapmış olduğu etkinlik adına teşekkür ederiz. Yeni yılda mutlu sağlıklı bir yıl yaşamak dileğiyle.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler