Cumartesi, Nisan 20, 2024

ASUS Z590 ROG Maximus XIII, TUF ve Prime Anakartlar Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel 500 serisi anakartların beklenen lansmanı yaklaşırken, Z590 anakartları duyurularından önce resmedildi. En son sızıntılar dört ASUS anakartı içeriyor: ASUS Z590 Maximus XIII Eztreme Glacial, ASUS Z590 Maximus XIII Hero, ASUS Prime Z590-A ve ASUS TUF Z590-Plus Wi-Fi.

asus rog anakart haber gorseli 1

ASUS Z590 Maximus XIII Extreme Glacial, Tayvanlı üreticinin amiral gemisi anakartı olacak gibi görünüyor, CPU soketi üzerine gömülü ek su bloğu ve yonga setinde  çok sayıda RGB aydınlatma ile bir tasarım elde edilmiş.

Bu E-ATX anakartta 2x PCIe x16 yuvası, bir adet PCIe x4 yuvası, 2x USB 3.2 Gen2, 2x 8 pin Aux güç konnektörü, 2x PCIe M2 olmak üzere birden fazla USB dahili konektör bulunuyor aynı zamanda arayüzler ve bir de LED ekran dikkati çekiyor.

asus rog anakart haber gorseli 2

ASUS Z590 Maximus XIII Hero’ya geçtiğimizde, Z590 Maximus XIII Extreme Glacial ile bazı benzerliklerin olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bir E-ATX form faktörü, RGB aydınlatma, 2x 8-pin Aux güç konektörleri ve 2x PCIe M.2 arayüzleri içeriyor.

Fazladan bir PCIe x16 yuvası, bir adet USB 3.2 Gen2 arayüzü bulunuyor. Beyaz yerine bu modelde ASUS Maximus XII Hero‘ya benzer siyah ve koyu gri bir tasarıma sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler