Perşembe, Nisan 25, 2024

Avengers Endgame Filminin Uzunluğu Sonunda Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreni için oldukça önemli bir film olacak Avengers Endgame’in sonunda süresi belli oldu.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü oyuncular bulunuyor.

Filmin yönetmenleri olan Russo kardeşler geçtğimiz şubat ayında yaptığı bir röportajda filmin tam olarak 3 saat süreceğini açıklamışlardı. Ancak filmin bazı sahnelerin kesilerek biraz daha kısalması bekleniyordu.

Bugün IMDb ve AMC Theaters’in resmi web sitesi üzerinde çıkan ortaya çıkan bilgilere göre filmin tam olarak 182 dakika süreceği anlaşılıyor. Böylelikle Endgame, Marvel sinematik evreninin en uzun filmi olmayı başaracak. Avengers serisinin bir önceki filmi olan Avengers İnfinity War ise tam 149 dakika uzunluğa sahipti.

3511032 trailer avengersendgame 20190314 site

27 Nisan 2018 tarihinde vizyona giren Avengers İnfinity War filmi 2,048 milyar dolar hasılat elde etmeyi başararak dünyanın en çok izlenen dördüncü filmi olmuştu. Marvel’ın yeni filminin vizyona girmesiyle beraber büyük ihtimalle bu izlenme rekoru kırılacak gibi duruyor.

Bu yılın merakla beklenen filmi Avengers Endgame ülkemizde 25 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler