Salı, Mart 19, 2024

Avengers Endgame’in En Yeni Fragmanı Tıklanma Rekoru Kırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninin en önemli filmlerinden biri olacak Avengers Endgame’in üç gün önce çıkan yeni fragmanı youtube üzerinden güzel bir izlenme elde ederek rekor kırmayı başardı.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü oyuncular bulunuyor.

Marvel Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile fragmanın 24 saat içerisinde 268 milyon kez izlenmeyi başardığını aktardı. Filmin geçtiğimiz aralık ayında  yayınlanan fragmanı ise 24 saatte 289 milyon kez izlenerek dünyanın en çok izlenen fragmanı olmayı başarmıştı. Bir diğer Marvel filmi olan Avengers : İnfinity War ise 24 saat içerisinde 230 milyon kez izlenmeyi başararak listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

27 Nisan 2018 tarihinde vizyona giren Avengers İnfinity War filmi 2,048 milyar dolar hasılat elde etmeyi başararak dünyanın en çok izlenen dördüncü filmi olmuştu. Avengers Endgame ise büyük ihtimalle bu izlenmeyi geçecek gibi duruyor.

avengers endgame in resmi tam fragmani yayinl 11835955 o

Merakla beklenen Marvel’in en yeni filmi 26 Nisan 2019 tarihinde tüm dünyada vizyona girecek. Ortaya çıkan bazı bilgilere göre de film bazı ülkelerde 25 Nisan tarihinde vizyona girecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler