Cuma, Nisan 26, 2024

Hakan Muhafız’ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix’in ilk türk dizisi olma özelliğini taşıyan bilim kurgu, aksiyon türündeki Hakan Muhafız’ın 2. sezonunun ne zaman başlayacağı nihayet belli oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix, Hakan Muhafız dizisinin ikinci sezon hakkında Cüneyt Arkın’ın da bulunduğu bir video paylaşmıştı bugün ise firma dizinin ikinci sezonunun ne zaman çıkacağını yine resmi youtube kanalı üzerinden paylaştı.

Ülkemizde her ne kadar ilk sezon olumlu ve olumsuz yorumlar alsa da Neftlix, dizinin üçüncü ve dördüncü sezonunu da onaylamıştı. Youtube üzerinde paylaşılan videoya bakıldığında oyuncuların farklı dillerde dizinin 26 Nisan 2019 tarihinde gösterime gireceğini açıklıyorlar.

7b2003f5cb18d967ca1fe6ec35d7f2f8d6706353

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ilk sezonu ile kullanıcılarla buluşan Hakan Muhafız, dünya çapından 10 milyondan fazla izlenmeyi başardı. Diziyi en çok izleyenlere bakıldığında ise normal olarak listenin başında ülkemiz bulunurken listeyi sırasıyla Brezilya, Meksika ve Latin Amerika ülkeleri takip ediyor. 

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur bulunuyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 26 Nisan tarihi itibariyle Neftlix üzerinden izlenebilecek olan Hakan Muhafız hakkında paylaşılan kısa videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler