Cuma, Nisan 26, 2024

Avengers: Endgame Tekrardan Vizyona Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninde bir döneme nokta koyan Avengers : Endgame’in Avatar filmini geçmesi için ek sahneler konularak tekrardan vizyona girecek.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü isimler bulunuyor.

Vizyona giriş yaptığı zaman 3 milyar doları geçeceği konuşulan Avengers Endgame’in şu anda neredeyse hiçbir sinema salonunda vizyonda olmaması filmin Avatar’ı bile geçmemesine sebep oldu. 

Marvel stüdyolarının başında bulunan Kevin Feige yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta sonu yeni sahneler eklenmiş olarak tekrar vizyona gireceğini doğruladı. Böylelikle Avengers Endgame, Avatar filmini geçerek dünyanın en çok hasılat elde eden filmi olmayı başaracak.

3550623 avengers endgame finale top3

Filmin sonuna eklenen yeni ek sahnelerin içerisinde Stan Lee için anma sahnesi ve filmden kesilmiş sahnelerin olduğu söyleniyor. Box Office verilerine göre 2.743 milyar dolar gelir elde eden Avengers Endgame, Avatar’ın 2.788 milyar dolarlık gişe hasılatını geçecek gibi duruyor. Bu ek sahneleri içeren yeni versiyonun ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler