Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Boys Dizisinden Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir e-ticaret şirketi olan Amazon’un yeni süper kahraman dizisi The Boys’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

Yönetmenliğini Seth Rogen ve Evan Goldberg’ün üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Erin Moriarty, Chace Crawford, Karl Urban, Dominique McElligott, Jack Quaid ve Jessie Usher gibi oyuncular bulunuyor. 

Amazon’un bu yeni dizisi The Boys, Garth Ennis adındaki yazarın aynı isme sahip eserlendiğini söyleyebiliriz. Ünlü oyuncu Karl Urban başrol oyuncu olarak filmde boy gösteriyor. Süper kahramanların dünyaya faydadan çok zarar verdiği bir evrende geçen filmde CIA bu olaya bir dur demek için liderliğini Karl Urban’ın yaptığı bir ekip kuruyor. Bu ekip süper kahramanları kontrol altına almak için uğraşacak.

26 Temmuz tarihininde Amazon Prime Video üzerinde 8 bölümlük ilk sezonu yayınlanacak olan The Boys’un yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Amazon Prime Video’nun ülkemiz için belirlenen fiyatına bakacak olursak ilk altı ay için 3 euro, diğer aylar içinse 6 euro olarak belirlendiğini söyleyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler