Salı, Nisan 16, 2024

Rick and Morty’nin 4. Sezonu Kasım Ayında Yayınlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

2 Aralık 2013 tarihinde vizyona giren ve yetişkinlere yönelik olan animasyon dizisi Rick and Morty’nin merakla beklenen 4. sezon yayın tarihi nihayet belli oldu.

Yayınlandığı ilk andan itibaren oldukça sevilen animasyon dizisi, ilginç tarzı, hikayesi ve farklı mizah tarzı ile 2013’den günümüze kadar 3 sezon izleyicilerle buluşmuştu. En son Ekim 2017 ile ara veren Rick and Morty’nin 4. sezonunun resmi çıkış tarihi bugün belli oldu. Yapımcılığını Adult Swim’in üstlendiği animasyon dizisinin 4. sezonu bu Kasım ayında tekrardan paylaşılmaya başlanacak.

Geçtiğimiz dönemde dizinin yaratıcıları olan Justin Roiland ve Dan Harmon yaptıkları açıklamada 70 bölüm daha çekilerek dizinin toplamda 101 bölüme ulaşacağını açıklamışlardı. Bakalım bu eğlenceli dizi yeni sezonda bizleri ne gibi maceralara sürükleyecek göreceğiz.

rick and morty mortynight run morty fart and rick 1148x644 1

Uzun bir aranın ardından televizyonlara dönecek olan Rick and Morty’nin 4. sezonunun kaç bölüm süreceği henüz belli değil. İlk sezonunun 11 bölüm, ikinci sezonunun ve üçüncü sezonunun 10 bölüm sürdüğünü düşünürsek büyük ihtimalle bu yeni sezon 10 bölümden oluşacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler