Cuma, Nisan 19, 2024

Spider-Man: Far Frome Home Filminden Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’in sinematik evreni için önemli olan Avengers Endgame şu anda tüm dünyada vizyona girmiş durumda. Bu önemli filmden sonra vizyona girecek olan ve 2 Temmuz itibariyle seyirciyle buluşacak olan Spider-Man: Far Frome Home filminden bugün yeni bir fragman paylaşıldı.

Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau gibi isimler bulunuyor. İlk olarak Captain America : Civil War filminde gözüken karakterin daha sonrasında solo filmi gösterime girmişti ve  pek çok olumlu ve olumsuz yorum almıştı.

Daha öncelerinde ortaya çıkan bilgilerde Avengers Endgame filmi ile beraber 3. fazın bittiği sanılıyordu. Ancak daha sonrasında Marvel’in başında bulunan Kevin Feige 3. fazın Spider-Man: Far Frome Home ile biteceğini açıklamıştı.

daf23dc1b438ed146ee9f9d1145f9e4d.0

Tom Holland’ın başrolünde bulunduğu Spider Man filminin haklarına sahip olan Sony, 2 Temmuz itibariyle vizyona girecek olan yeni Spider Man filminin global çıkış tarihlerini etkileyip etkilemeyeceğini henüz açıklamadı. 

Bu yeni paylaşılan fragmanı merak ediyorsanız Sony Pictures Entertainment tarafından Youtube üzerinden paylaşılan fragmana bakabilirsiniz. Ayrıca belirtmeliyim ki Avengers Endgame’i henüz izlemediyseniz bu yeni fragmanı izlememenizde fayda var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler