Çarşamba, Nisan 24, 2024

Avengers: Endgame Gişede Güzel Bir Gelirle Açılış Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninde bir döneme noktayı koyan Avengers : Endgame açılış haftasında 1.2 milyar dolar gelir elde ederek iyi bir başarı elde etti.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü isimler bulunuyor.

Ünlü yönetmen olan James Cameron’un 2009 yılında vizyona giren filmi Avatar, 2,788 milyar dolar gelir elde ederek uzun süredir listedeki yerini koruyor. İlk haftasındaki bu başarısı ile Avengers Endgame’in listenin zirvesine oturacağı konuşulsa da önümüzdeki günlerde bunun olup olmayacağını göreceğiz.

21 filmlik bir serinin en sonuncusu olan Avengers Endgame, tüm dünyada vizyona girmiş durumda ve film ilk haftasında 1.2 milyar dolar hasılat elde ederek muazzam bir açılış gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sene vizyona giren Avengers İnfinity War ilk haftasonunda dünya çapında 640 milyon dolar gelir elde etmişti. Marvel bu başarısı ile beraber Avengers İnfinity War’ı ikiye katlamış durumda. 

avengers endgame group shot.0

25 Nisan itibariyle ülkemizde vizyona giren filmin, yukarıda da belirttiğimiz gibi önümüzdeki günlerde bu gelirini katlayarak 2009 yılında vizyona giren Avatar filmini geçmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler