Perşembe, Nisan 25, 2024

Hakan Muhafız Dizisinin 2. Sezonu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix’in ilk türk dizisi olma özelliğini taşıyan bilim kurgu, aksiyon türündeki Hakan Muhafız’ın 2. sezonu yayınlandı.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin ikinci sezonunda İstanbul’un koruyucusu olan Hakan ile ölümsüzler arasında yaşanan mücadele giderek artıyor. Diziye katılan isimlerden biri olan Engin Öztürk, Hakan’ın abisi rolünde karşımıza çıkıyor. Birinci sezonda olduğu gibi yine her bir bölüm 40’ar dakika ve 8’er bölümden oluşuyor.

hakan muhafiz dan 1 sezon ozet videosu

Ülkemizde her ne kadar ilk sezonu olumlu ve olumsuz olmak üzere çok fazla eleştiri alsa da Netflix, dizinin ikinci ve üçüncü sezonunu da onaylamıştı. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru ilk sezonu ile kullanıcılarla buluşan Hakan Muhafız, dünya çapında 10 milyondan fazla izlenmeyi başarmıştı. Diziyi en çok izleyenlere bakıldığında ise normal olarak ülkemiz listenin başını çekerken listeyi sırasıyla Brezilya, Meksika ve Latin Amerika ülkeleri takip ediyor.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur bulunuyor. Ayrıca diziye Engin Öztürk ve Boram Kuzu gibi isimlerde katıldı. Önümüzdeki günlerde Hakan Muhafız dizisinin 2. sezonuna dair tepkileri göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler