Perşembe, Nisan 25, 2024

Rotten Tomatoes Sitesi, Avengers Endgame Filmine Dair Verdiği Puanı Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninin en çok beklenen filmi olan Avengers Endgame’in dün gerçekleşen galasından sonra eleştiri sitelerinden biri olan Rotten Tomatoes, filme dair notunu belirledi. Site üzerinde yüzde 98 puan alarak açılışını yapan filmin nasıl bir başarı göstereceğini birkaç güne öğreneceğiz.

Yönetmenliğini Antony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Jenner, Elizabeth Olsen, Josh Brolin ve Brie Larson gibi ünlü isimler bulunuyor.

Yarın itibariyle ülkemizde vizyonda olacak film tam olarak 3 saat 2 dakika uzunluğunda olan yani film Marvel sinematik evreninin en uzun filmi olma özelliğini taşıyor. Geçtiğimiz günlerde de her ne kadar filmle ilgili sızıntı olsada bunun Avengers Endgame’e pek bir etkisi olmayacak gibi gözüküyor.

Dün galası gerçekleşen filmi izleyen eleştirmelerin yaptıkları açıklamalarda oldukça mennun olduğu ve oldukça duygusal bir film olduğunu dile getirdiler.

avengers endgame 5

25 Nisan itibariyle ülkemizde vizyona girecek olan filmin açılış haftasında iyi bir gelir elde etmesi ve IMDb puanının ise yüksek olması bekleniyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler