Perşembe, Mart 28, 2024

Spider – Man Far From Home’un Vizyon Tarihi Öne Çekildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninde bir dönemi bitirecek olan Avengers Endgame’den sonra çıkacak olan Spider-Man Far From Home’un vizyon tarihinden 3 gün önce vizyona girecek.

Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau gibi isimler bulunuyor. Avengers İnfinity War filminde Thanos’un parmak şıklatması ile beraber ölen karekterimizin hayata döneceği üç ay önce paylaşılan yeni filmin fragmanı ile beraber anlaşılmıştı. 

spıderman

İlk olarak Captain America : Civil War filminde gözüken karakterin daha sonrasında solo filmi gösterime girmişti ve  pek çok olumlu ve olumsuz yorum almıştı. Daha sonrasında ikinci filminin çıkacağını öğrendiğimiz filmin bugün 5 Temmuz tarihinde vizyonda olacakken öne çekilerek Amerika’da sinema salonlarında 2 Temmuz’da gösterime gireceği öğrenildi.

Tom Holland’ın başrolünde bulunduğu Spider Man filminin haklarına sahip olan Sony, bu değişikliğin global çıkış tarihlerini etkileyip etkilemeyeceğini henüz açıklamadı. Filmden yeni bir fragman paylaşılana kadar en son çıkan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler