Cuma, Nisan 26, 2024

Aztech: Forgotten Gods, Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lienzo, aksiyon macera oyunu Aztech: Forgotten Gods‘ı daha önce planlanan çıkış tarihinden ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Oyun, PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için 2022 yılının ilk çeyreğinde çıkış yapacak.

aztech forgotten gods key art

Oyun ertelenmiş olsa da, oyuncular 1 – 7 Ekim tarihleri ​​arasında Steam Next Fest sırasında PC’de bir demo deneyimleyebilecekler. Lienzo, gecikme haberlerinin yanı sıra bir dakikadan fazla oynanışa sahip yepyeni bir fragman videosu da paylaştı.

Achtli, izinsiz bir kazıda arkeolog annesi Nantsin’e katıldığında, şehri yok etmeye kararlı dev taş devleri uyandıran bir patlamaya neden olurlar. Yıkıntılardan kaçan Achtli, protez kolunun yerini taş bir eserle değiştirdiğini ve zihninde Tez adında kendi tanrılığını iddia eden bir varlığın olduğunu keşfeder.

Achtli’nin taş eldivenini hem geçici bir jetpack hem de yıkıcı bir silah olarak kullanarak devleri ezmek ve Tanrıların bir zamanlar neden ortadan kaybolduğunu ortaya çıkarmak için yola çıkmalısınız. Bu, devasa heykellere taş kırma darbeleri indirmeden önce gökyüzünde süzülmenizi, duvarlarda koşmanızı ve raylarda ezilmenizi sağlayacaktır.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler