Cumartesi, Nisan 27, 2024

Batarya Canavarı Nokia 2.3 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemlerde cep telefonu pazarına daha fazla ürün sunmaya başlayan Nokia, cep telefonu modellerine bir yenisini daha ekledi. Bütçe dostu olmasıyla dikkat çeken Nokia 2.3 bugün düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Cihazın özelliklerine ve fiyatına yakından bakalım.

1 14

Gücünü MediaTek Helio A22‘den alan cihaz 32 GB Dahili hafıza ve 2 GB Ram kapasitesine sahip. Depolaması microSD ile 512 GB’a kadar yükseltebilen cihaz barındırdığı temel özellikler ile giriş segmentte kendine yer bulacak. 6.2 inç boyutunda IPS LCD ekrana sahip olan cihazın parmak izi okuyucusu bulunmuyor.

TEK ŞARJ İLE 2 GÜN KULLANIM!

Cihazın kameralarına da bakacak olursak bizi arka tarafta ikili bir kamera dizilimi karşılıyor. Ana kamera 13 Megapiksel çözünürlüğünde ve F2.2 diyafram açıklığına sahip. Bu ana kameraya 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı eşlik ediyor.

Giriş segment bir cihaza göre oldukça iyi donanımlara sahip olan cihazın en dikkat çekici kısmı şüphesiz ki bataryası. 4000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan Nokia 2.3, tek şarj ile iki gün kullanım sunuyor. Android Pie ile kutudan çıkan cihazın satış fiyatı da 109 euro olarak belirlendi. Fiyat/performans cihazları arasında yer alması beklenen cihazın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler