Cuma, Nisan 26, 2024

Tasarımı Tartışılacak Huawei Nova 6 SE Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son aylarda kendini Nova serisiyle öne çıkarmaya başlayan Huawei, serinin yeni modeli Huawei Nova 6 SE’yi tanıttı. Özellikle tasarımıyla dikkat çeken cihaz, iPhone 11 ve Galaxy S10 serisini fazlasıyla andırıyor diyebiliriz. İsterseniz ürünün teknik özelliklerine yakından bir göz atalım.

Huawei nova 6 se b

Gücünü Kirin serisinin yeni üyelerinden biri olan Kirin 810‘dan alan cihaz 128 GB Dahili hafıza ve 8GB Ram kapasitesine sahip. Donanım olarak oldukça güçlü olan cihaz 6.4 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekran ile kullanıcıları karşılıyor.

Bu ekranda Galaxy S10 ailesinden alışkın olduğumuz delik içerisinde kamera sistemi yer alıyor. Delik içerisinde ki ön kamera 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Parmak izi sensörü de ekrandan dolayı yan tarafa yerleştirilmiş.

UYGUN FİYAT,YÜKSEK PERFORMANS!

Temel özellikleri ile oldukça dikkat çekici olan cihaz orta,orta-üst segmente hitap ediyor. Cihazın arka tarafına bakacak olursak bizi dörtlü bir kamera dizilimi karşılıyor. iPhone 11 serisi ile tanıştığımız bu tasarım Huawei Nova 6 SE’de de kullanılmış.

apple iphone 11 pro benzeri huawei nova 6 se 12656533 osd

Arka ana kameramız 48 Megapiksel çözünürlüğünde ve bu kameraya 8 Megapiksel ultra geniş açı kamerası, makro kamera ve derinlik algılayıcısı eşlik ediyor. Oldukça başarılı kamera donanımlarına sahip olan cihazın performansı önümüzdeki günlerde inceleme videolarına konu olacaktır.

Pil kapasitesi olarak da 4200 mAh pil kapasitesi bulunan cihazın 40W hızlı şarj desteği de bulunuyor. İlk olarak Çin’de satışa çıkacak cihazın fiyatı 315 dolar olarak belirlendi. Cihazın Avrupa ve Türkiye’de satılması beklenmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler