Cuma, Nisan 19, 2024

Motorola One Hyper 45W Hızlı Şarj Desteğiyle Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2000’li yılların başında oldukça popüler olan Motorola, pazardaki eski gücünü geri kazanmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultu da Motorola One serisini cep telefonu pazarına sunan şirket, serinin yeni üyesi olan Motorola One Hyper‘ı tanıttı.

gsmarena 000

Cihaza ilk bakıldığı zaman ön tarafta hiçbir çentiğin yer almaması dikkatleri fazlasıyla çekiyor. Pop-Up ön kamera kullanan Motorola One Hyper, tam ekran deneyimini oldukça başarılı bir şekilde kullanıcılara sunuyor. Cihazın teknik özelliklerine yakından bir göz atalım. Gücünü Snapdragon 675‘den alan cihaz 128 GB Dahili hafıza ve 4 GB Ram kapasitesine sahip. Cihazın barındırdığı temel özellikler orta, orta-üst segmente hitap etmekte.

UYGUN FİYAT!

6.5 inç boyutunda IPS LCD bir ekrana sahip olan Motorola One Hyper, parmak izi desteğini de cihazın arka tarafında kullanıcılara sunuyor. Kamera konusunda dikkat çekici özelliklere sahip olan cihaz, Xiaomi Redmi Note 8 Pro’dan sonra 64 MP kullanan ilk cihaz oluyor.

677929 motorola one hyper

İkili bir kamera dizilimine sahip olan cihaz 64 MP çözünürlüğünde bir ana kamera ve 8 MP çözünürlüğünde 118 derece ultra geniş açı kamerası ile bizleri karşılıyor. Neredeyse 2020’ye giriş yapacağımız bu dönemlerde ikili kamera dizilimi kullanıcıları tatmin etmeyebilir.

32 MP çözünürlüğünde Pop-Up bir ön kameraya sahip olan cihaz, ön kamera konusunda oldukça iddialı. 4000 mAh boyutunda büyük bir pile sahip olan Motorola One Hyper, 45 W hızlı şarj desteğini de sunuyor. Bulunduğu segmentte oldukça iyi bir hızlı şarj desteğine sahip olan cihazın yurt dışı satış fiyatı da 399 dolar olarak açıklandı. Cihazın Türkiye’de satışa çıkması beklenmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler