Cumartesi, Nisan 27, 2024

Galaxy A (2020) Serisi için Video Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un başarılı serilerinden biri olan Galaxy A serisi akıllı telefonların yenileneceği biliniyor. Marka tıpkı amiral gemisi akıllı telefonlarına verdiği önemi bu seriye de verdi. Hatta bazı Galaxy A modellerinin amiral gemisi serisi akıllı telefonları geride bıraktığını da gördük.

Şimdi ise yavaş yavaş Galaxy A (2020) serisi gündeme gelmeye başladı.Hatta markanın Vietnam şubesi tarafından paylaşılan yeni bir video, Galaxy A (2020) modellerinin tanıtım tarihini ortaya çıkarmış olabilir.

Galaxy A (2020) serisi ne zaman geliyor?

Yeni akıllı telefon serisi için paylaşılan video, önemli detayları içeriyor. Videoda yer alan en önemli detay ise tanıtım tarihi. Videonun sonunda yer alan bilgiye göre yeni seri 2019 yılı bitmeden tanıtılacak. 12 Aralık’ta tanıtılacağı söylenen serinin tüm modellerinin aynı gün tanıtılacağı iddiası var.

Galaxy A (2020)

Bu iddianın yanında 12 Aralık’ta sadece Galaxy A11 modelinin tanıtılacağını söyleyenler de var. Açıkçası tüm serinin aynı gün tanıtılması pek olası gözükmüyor. Muhtemelen 12 Aralık’ta tanıtılan ilk modelle beraber Galaxy A (2020) serisine başlangıç yapılmış olacak. Yıl içerisinde yeni modellerin belli aralıklarla yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor.

Galaxy A51 gibi modellerinde de yer alacağı serinin özelliklerinin neler olacağı ise merakla beklenmekte. Bu sorunun cevabını resmi açıklamalar sonrasında göreceğiz. Şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler