Cumartesi, Nisan 27, 2024

Motorola One Hyper Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Diğer markalar kadar sık telefon tanıtmayan Motorola, bu durumu değiştirmek adına yeni modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Bu kez gündemde olan akıllı telefon modeli Motorola One Hyper.

Açılı kapanır kamera sistemi ve çerçevesiz tasarımıyla beraber gelmesi beklenen yeni akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağına ilişkin de merak edilen bilgiler ortaya çıktı. Motorola tarafından yapılan açıklamaya bakacak olursak, 3 Aralık’ta Brezilya’da özel bir etkinlik düzenleyecek ve telefonların tanıtımını gerçekleştirecek.

Motorola One Hyper yenilenmiş tasarımla gelecek

Telefonun tanıtım tarihinin netlik kazanmasından sonra bazı özellikler de sızdırıldı. Buna göre Motorola One Hyper modelinin Snapdragon 675 işlemcilerine sahip olduğunu görmek mümkün olacak.

Motorola One Hyper

Orta segment için iddialı işlemci modelinin yanında 4 GB RAM sunulduğunu göreceğiz. Ekran boyutunun 6.39 inç olacağı ortaya çıktı. 2340 X 1080 piksel çözünürlük değerinde IPS panel üzerinde kamera alanı ya da çentik olmayacak. Ön kamera açılır kapanır şekilde olacak. 32 MP değerinde olacak olan ön kameranın dışında arka kısımda ise 64 MP + 8 MP çift kamera sunulacak.

Motorola One Hyper

Raporlara yansıyan bu özelliklerin ne kadar gerçeği yansıttığını 3 Aralık’ta yapılacak olan tanıtımla sonrasında öğrenmiş olacağız. Özellikle fiyat aralığının nasıl olacağı merak ediliyor. Motorola genelde uygun fiyatlı telefonlar sunuyor. Motorola One Hyper modeli de fiyat performans serileri arasında yer alırsa, yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler