Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S11 İşlemcisi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon modellerinin devam serisi olarak gelmesi beklenen Samsung Galaxy S11 modeli için belli başlı bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak yeni akıllı telefon serisinin Geekbench testlerinin ortaya çıktığı belirtildi.

Samsung Galaxy S11 modeline ait olduğu iddia edilen performans testlerinde, önemli detayların yer aldığını görüyoruz. Performans testlerine göre telefonların içerisinde Exynos 990 işlemcisi bulunacak. Tabii ki tek başına işlemci detayı öne çıkmıyor. Bunun dışında RAM kısmında da önemli bir değişiklik olacak. RAM miktarının 12 GB olduğunu göreceğiz.

Samsung Galaxy S11 nasıl bir performans gösterecek?

Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinde 12 GB RAM kullanılması ve Exynos 990 serisi işlemciler yer verilmesiyle beraber yüksek bir performans değerinin sunulması beklenmekte. Geekbench değerlendirmesine baktığımız zaman da bunu net bir şekilde görüyoruz.

Samsung Galaxy S11

Telefon tek çekirdekten 427 puan almış ve çoklu çekirdek puanı ise 2326 olarak belirlenmiş. Android 10 işletim sistemi üzerinden yapılan testlerin ne kadar gerçeği yansıttığını zaman gösterecek. Öyle ki Samsung Galaxy S11 modelinin kısa süre sonra tanıtılmasını bekliyoruz. 5G destekli bir versiyonun da geleceği düşünülen yeni serinin tanıtım etkinliğinden sonra merak edilen detaylardan söz edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler